1. Nederlandse boeken
  2. Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was

Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021681054. 

Specificaties Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was

HoofdauteurDiverse auteurs
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was

De Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was is een prachtige aanvulling op je interieur en een handig hulpmiddel om belangrijke data bij te houden. Met zijn groot formaat is deze kalender een echte blikvanger aan de muur. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op het gelijknamige boek en brengt een vleugje poëzie in je dagelijkse leven. Deze verjaardagskalender is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Hij biedt voldoende ruimte om al je verjaardagen, jubilea en andere speciale gelegenheden te noteren, zodat je nooit meer een belangrijke datum zult vergeten. Daarnaast is deze kalender eenvoudig op te hangen aan de muur, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt. Het hoogwaardige materiaal waarvan de Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was is gemaakt, zorgt ervoor dat hij lang meegaat en zijn prachtige uitstraling behoudt. Bovendien is deze kalender een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's. Voeg een persoonlijk tintje toe door de kalender te versieren met foto's, stickers of kleine tekeningen. Kortom, met de Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stukje kunst dat je dagelijks zal inspireren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was

Het boek Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was is geschreven door Diverse auteurs. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was is te koop als Hardcover.

Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was bestaat uit pagina’s. 

Verjaardagskalender Ik wou dat ik een vogel was is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken