1. Nederlandse boeken
  2. Vers gevangen

Vers gevangen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vers gevangen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 90 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493059672. 

Specificaties Vers gevangen

HoofdauteurMerel Morre
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 november 2020

Omschrijving van Vers gevangen

"Vers gevangen" is een bundel gedichten die de alledaagse momenten in het leven verbeeldt en vertelt. Merel Morre, met haar scherpe observatievermogen, vangt flarden van het leven op en weeft ze samen tot prachtige poëzie. Deze gedichten roepen herkenning op, maar zorgen ook voor een gevoel van vervreemding, alsof je door een stad loopt vol met schilderachtige taferelen die je verbeelding prikkelen. In deze bundel worden nieuwe beelden en kleine verhalen gecreëerd bij elk gedicht. Het is alsof je door een raam naar binnen kijkt en steeds weer een nieuw tafereel ontdekt. Soms onthult zich daarbij iets groters, iets wat je niet direct verwachtte. Merel Morre schrijft op een toegankelijke en talige manier, met ogenschijnlijke eenvoud en subtiele wendingen. Haar kijk op de wereld is scherp en verrassend. "Vers gevangen" is alweer de vijfde dichtbundel van Merel Morre, die eerder al succesvolle werken heeft uitgebracht bij Uitgeverij Palmslag. Haar eerdere bundels, zoals "Met mijn ogen dicht ik alles heel", "Een bundel geluk", "Dons op mijn tanden" en "Het bekende weg", hebben al vele lezers weten te raken. Met "Vers gevangen" voegt ze opnieuw een pareltje toe aan haar oeuvre. Laat je meevoeren in de wereld van alledaagse flarden en ontdek de schoonheid en betekenis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vers gevangen

Het boek Vers gevangen is geschreven door Merel Morre. De oorspronkelijke releasedatum was 16 november 2020.

Het boek Vers gevangen is te koop als Paperback.

Vers gevangen bestaat uit 90 pagina’s. 

Vers gevangen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken