1. Nederlandse boeken
  2. Vers gezocht

Vers gezocht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vers gezocht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789401485791. 

Specificaties Vers gezocht

HoofdauteurStijn de Paepe
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 juli 2022

Omschrijving van Vers gezocht

Vers gezocht is een poëtische schat gecreëerd door de geniale geest van Stijn De Paepe (1979-2022), een ware woordkunstenaar die jarenlang bekend stond als de huisdichter van de befaamde krant De Morgen. Maar zijn talent voor het creëren van treffende gedichten voor speciale gelegenheden was al aanwezig gedurende zijn hele leven. Of je nu op zoek bent naar de juiste woorden om vreugdevolle momenten te vieren of om steun te bieden in tijden van moeilijkheden, zoals een verjaardag of een overlijden, deze prachtige bundel biedt de ideale inspiratie. De gedichten in Vers gezocht raken je recht in het hart en brengen emoties tot leven op een unieke en meeslepende manier. Door zijn diepgaande inzichten en scherpe observaties weet Stijn De Paepe keer op keer de juiste snaar te raken. Met zijn veelzijdige stijl en aangrijpende woordkeuze weet deze bundel een breed scala aan emoties te bespelen. Van vreugde en verwondering tot verdriet en troost, Vers gezocht neemt je mee op een reis door de menselijke ervaring. Elk gedicht is als een kostbaar juweel, zorgvuldig geslepen door de meesterlijke pen van De Paepe. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Vers gezocht en ontdek de kracht van poëzie om de essentie van het leven te vangen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vers gezocht

Het boek Vers gezocht is geschreven door Stijn de Paepe. De oorspronkelijke releasedatum was 12 juli 2022.

Het boek Vers gezocht is te koop als Hardcover.

Vers gezocht bestaat uit 240 pagina’s. 

Vers gezocht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken