1. Nederlandse boeken
  2. Verzameld werk Verzamelde gedichten

Verzameld werk Verzamelde gedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verzameld werk Verzamelde gedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 575 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028261181. 

Specificaties Verzameld werk Verzamelde gedichten

HoofdauteurRutger Kopland
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2015

Omschrijving van Verzameld werk Verzamelde gedichten

Sinds het overlijden van Rutger Kopland in 2012 is de interesse in zijn poëzie alleen maar gegroeid. Zijn verzameld dichtwerk heeft inmiddels meer dan 25.000 exemplaren verkocht, en het blijft een groot publiek aanspreken. Met het werk "Verzameld werk Verzamelde gedichten" krijgen lezers de kans om zich onder te dompelen in de rijke wereld van Kopland's gedichten. In dit verzamelwerk worden de mooiste gedichten van Rutger Kopland samengebracht. Zijn poëzie raakt de lezers op een diep niveau en nodigt uit tot reflectie en introspectie. Kopland weet als geen ander de schoonheid van de natuur te vangen in zijn woorden en weet op indringende wijze gevoelens en gedachten te verwoorden. Met dit boek krijgt de lezer de mogelijkheid om de intense emoties en de diepgaande thema's van Kopland's werk te ervaren. Zijn gedichten nemen je mee op een reis door de menselijke ervaring, waarin liefde, verlies, vergankelijkheid en de zoektocht naar betekenis centraal staan. Laat je betoveren door de krachtige en ontroerende woorden van Rutger Kopland en ontdek waarom hij nog altijd zoveel mensen weet te raken met zijn poëzie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verzameld werk Verzamelde gedichten

Het boek Verzameld werk Verzamelde gedichten is geschreven door Rutger Kopland. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2015.

Het boek Verzameld werk Verzamelde gedichten is te koop als Hardcover.

Verzameld werk Verzamelde gedichten bestaat uit 575 pagina’s. 

Verzameld werk Verzamelde gedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken