1. Nederlandse boeken
  2. Verzameld werk

Verzameld werk

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verzameld werk is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 920 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025310813. 

Specificaties Verzameld werk

HoofdauteurPaul Celan
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 december 2020

Omschrijving van Verzameld werk

Paul Celan, geboren in 1920 en overleden in 1970, staat bekend als de meest invloedrijke dichter van de tweede helft van de vorige eeuw. Om zijn honderdste geboortejaar en vijftigste sterfjaar te herdenken, presenteren wij trots het "Verzameld werk" van deze literaire grootheid. Dit meesterwerk biedt een prachtige verzameling van Celan's gedichten, die zijn geroemd om hun diepgaande emotionele impact, filosofische reflecties en complexe taalgebruik. De bundel neemt de lezer mee op een reis door de diepten van de menselijke ervaring, waarbij thema's als verlies, trauma, oorlog en identiteit op een indringende manier worden verkend. Met zijn ongeëvenaarde vermogen om woorden te laten dansen en te resoneren in de geest van de lezer, creëert Celan een unieke en betoverende poëtische wereld. Het "Verzameld werk" belicht zijn meest bekende gedichten, maar bevat ook zeldzame en nooit eerder gepubliceerde werken, waardoor het een onschatbare bron is voor zowel liefhebbers van zijn werk als voor nieuwe lezers die willen kennismaken met deze literaire legende. Verrijkt met diepgaande analyses en inzichten van vooraanstaande literaire critici, biedt deze uitgave een diepgaand begrip van Celan's oeuvre en zijn blijvende invloed op de poëzie van vandaag. Laat je betoveren door de meesterlijke taal en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verzameld werk

Het boek Verzameld werk is geschreven door Paul Celan. De oorspronkelijke releasedatum was 07 december 2020.

Het boek Verzameld werk is te koop als Hardcover.

Verzameld werk bestaat uit 920 pagina’s. 

Verzameld werk is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken