1. Engelse boeken
  2. Violet Bent Backwards Over the Grass

Violet Bent Backwards Over the Grass

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Violet Bent Backwards Over the Grass is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781471199660. 

Specificaties Violet Bent Backwards Over the Grass

HoofdauteurLana Del Rey
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum29 september 2020

Omschrijving van Violet Bent Backwards Over the Grass

Violet Buigt Achterover Over het Gras is het eerste dichtbundel van singer-songwriter Lana Del Rey. In dit prachtige boek neemt Lana Del Rey ons mee op een poëtische reis vol betoverende woorden en emotionele verhalen. Met haar kenmerkende stijl en unieke stem weet ze de lezer te raken en te betoveren. De gedichten in Violet Buigt Achterover Over het Gras zijn een intieme kijk in de ziel van Lana Del Rey. Ze verkent thema's als liefde, verlangen, verlies en de zoektocht naar betekenis in het leven. Met haar diepgaande en introspectieve woorden weet ze de complexiteit van menselijke emoties op een prachtige manier te vangen. Naast de dichtbundel bevat Violet Buigt Achterover Over het Gras ook een bijzondere selectie van Lana Del Rey's persoonlijke fotografie. Deze beelden, gecombineerd met haar poëzie, creëren een unieke en meeslepende ervaring voor de lezer. Dit boek is een absolute must-have voor zowel fans van Lana Del Rey als liefhebbers van poëzie en kunst. Laat je onderdompelen in de wereld van Violet Buigt Achterover Over het Gras en laat je betoveren door de prachtige woorden en beelden van deze getalenteerde artiest.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Violet Bent Backwards Over the Grass

Het boek Violet Bent Backwards Over the Grass is geschreven door Lana Del Rey. De oorspronkelijke releasedatum was 29 september 2020.

Het boek Violet Bent Backwards Over the Grass is te koop als Hardcover.

Violet Bent Backwards Over the Grass bestaat uit 128 pagina’s. 

Violet Bent Backwards Over the Grass is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken