1. Nederlandse boeken
  2. Voor alle dagen

Voor alle dagen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Voor alle dagen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463812054. 

Specificaties Voor alle dagen

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 juni 2023

Omschrijving van Voor alle dagen

Tijdens de hoogtepunten van de pandemie besloten Joost Oomen, Stefanie Liebreks en Yentl van Stokkum om het Instagram-account @poezieiseendaad te starten. Sindsdien delen ze dagelijks hun passie voor poëzie met een steeds groter wordend aantal volgers. Binnen slechts een jaar had het account al 10.000 volgers en op dit moment telt het meer dan 17.000 volgers. De missie van Poëzie is een Daad is om meer poëzie in het leven van iedereen te brengen. Er is een gedicht voor elke gelegenheid en niet alleen voor serieuze momenten. Dus bijvoorbeeld ook voor die maandag waarop je al verlangt naar het weekend, voor wanneer er code rood is, wanneer de verkiezingsuitslagen tegenvallen, wanneer je te lang op de bank aan het scrollen bent, of voor die eerste dag waarop je de lente kunt ruiken. Met het account van Poëzie is een Daad hoef je nooit meer zonder inspiratie te zitten. Elke dag krijg je een nieuwe dosis poëzie voorgeschoteld die je kunt delen, bewaren of gewoon voor jezelf kunt houden. Het is een bron van schoonheid, troost en reflectie in ons drukke bestaan. De gedichten zijn geschreven door zowel bekende als onbekende dichters en ze zijn altijd verrassend en divers. Of je nu behoefte hebt aan een grappig gedicht om je maandagochtend op te fleuren, of een ontroerend gedicht om je te laten nadenken over het leven, Poëzie is een Daad heeft het alle.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Voor alle dagen

Het boek Voor alle dagen is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 05 juni 2023.

Het boek Voor alle dagen is te koop als Paperback.

Voor alle dagen bestaat uit 176 pagina’s. 

Voor alle dagen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken