1. Nederlandse boeken
  2. Voor altijd vandaag

Voor altijd vandaag

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Voor altijd vandaag is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789089673794. 

Specificaties Voor altijd vandaag

HoofdauteurKoos Meinderts
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 maart 2022

Omschrijving van Voor altijd vandaag

Voor altijd vandaag is een prachtige bundel waarin de poëzie van Koos Meinderts tot leven komt. Met een lichte toon en een vleugje weemoed neemt Meinderts de lezer mee op een reis door zijn wereld van verwondering, ontroering en verzet tegen de tijd. Maar deze bundel is meer dan alleen poëzie. De kleurrijke sjabloondrukken van Annette Fienieg voegen een extra dimensie toe aan de gedichten. Als een perfecte harmonie vormen haar illustraties een eenheid met Meinderts' woorden. Ze zijn helder als glas en hebben een bedrieglijke eenvoud, waardoor ze de lezer nog dieper in de wereld van de gedichten trekken. Met Voor altijd vandaag krijg je niet alleen een verzameling prachtige gedichten, maar ook een visuele ervaring. De combinatie van Meinderts' woorden en Fienieg's prenten creëert een unieke sfeer die je meeneemt naar een wereld vol emoties en betovering. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, deze bundel is een absolute aanrader. Verlies jezelf in de magie van de poëzie en laat je betoveren door de kleurrijke illustraties. Voor altijd vandaag is een tijdloze bundel die je steeds opnieuw kunt openen en waarvan je telkens weer nieuwe schoonheid zult ontdekken.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Voor altijd vandaag

Het boek Voor altijd vandaag is geschreven door Koos Meinderts. De oorspronkelijke releasedatum was 15 maart 2022.

Het boek Voor altijd vandaag is te koop als Hardcover.

Voor altijd vandaag bestaat uit 64 pagina’s. 

Voor altijd vandaag is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken