1. Nederlandse boeken
  2. Vriendschap Is Geluk Hebben

Vriendschap Is Geluk Hebben

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vriendschap Is Geluk Hebben is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 62 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789024222216. 

Specificaties Vriendschap Is Geluk Hebben

HoofdauteurHans Bouma en Evelyne Dessens
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 november 1998

Omschrijving van Vriendschap Is Geluk Hebben

Er is nu een prachtige manier om de betekenis van vriendschap te vieren en te koesteren, met het product genaamd "Vriendschap Is Geluk Hebben". Deze unieke creatie is geïnspireerd door de diepgaande banden die we delen met onze vrienden en de vreugde die ze in ons leven brengen. Het is als een kostbaar sieraad dat ons herinnert aan de waarde van vriendschap en ons eraan doet denken om dankbaar te zijn voor de mensen die ons omringen. Het ontwerp van "Vriendschap Is Geluk Hebben" is elegant en verfijnd, met subtiele details die de essentie van vriendschap weerspiegelen. De hanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft de vorm van een hart, dat symbool staat voor liefde en verbondenheid. In het hart is een prachtige, fonkelende steen geplaatst, die schittert als een blijk van vreugde en geluk. Deze steen straalt een warme gloed uit en herinnert ons aan de warmte die we voelen wanneer we omringd zijn door onze vrienden. Met "Vriendschap Is Geluk Hebben" draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een betekenisvolle boodschap. Het is een symbool van waardering en erkenning voor de mensen die ons leven verrijken. Dit sieraad is een perfect cadeau voor vrienden, om hun te laten weten hoeveel ze voor ons betekenen. Het is een tastbare herinnering aan de liefde en steun die we ontvangen van onze vrienden, en een constante bron van inspiratie om onze.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vriendschap Is Geluk Hebben

Het boek Vriendschap Is Geluk Hebben is geschreven door Hans Bouma en Evelyne Dessens. De oorspronkelijke releasedatum was 28 november 1998.

Het boek Vriendschap Is Geluk Hebben is te koop als Hardcover.

Vriendschap Is Geluk Hebben bestaat uit 62 pagina’s. 

Vriendschap Is Geluk Hebben is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken