1. Nederlandse boeken
  2. Vriendschap

Vriendschap

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vriendschap is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 239 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789024578412. 

Specificaties Vriendschap

HoofdauteurDanielle Steel
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum09 november 2017

Omschrijving van Vriendschap

In het hartverwarmende boek "Vriendschap" van de wereldberoemde auteur Danielle Steel, staan de vriendschap tussen een gevoelige vrouw en een straatjongen centraal. Ginny Carter worstelt nog steeds met het immense verlies van haar geliefde echtgenoot en kind, wanneer ze op een koude winterdag een ontmoeting heeft met Blue, een dertienjarige jongen. Blue is dakloos, schuw en volledig alleen. Ondanks dat ze hem keer op keer helpt, loopt hij steeds van haar weg, maar tegelijkertijd blijft hij ook steeds weer opduiken. Langzaam maar zeker ontstaat er een vriendschap tussen Ginny en Blue, omdat ze elkaars eenzaamheid herkennen. Echter, op een dag ontdekt Ginny een afschuwelijk geheim dat de jongen met zich meedraagt. Kan ze hem ooit nog vertrouwen? Danielle Steel toont haar meesterschap in deze aangrijpende roman over de kracht van liefde en de moed om persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Met "Vriendschap" bewijst Danielle Steel wederom haar ongeëvenaarde schrijftalent. In deze meeslepende roman worden de lezers meegenomen op een emotionele reis vol verrassingen en onverwachte wendingen. De personages worden op een indrukwekkende manier tot leven gebracht, met hun diepste gedachten en gevoelens die de lezers rechtstreeks raken. Het verhaal draait om de bijzondere band tussen Ginny en Blue, wiens vriendschap gebaseerd is op wederzijds begrip en een gedeeld gevo.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vriendschap

Het boek Vriendschap is geschreven door Danielle Steel. De oorspronkelijke releasedatum was 09 november 2017.

Het boek Vriendschap is te koop als E-book.

Vriendschap bestaat uit 239 pagina’s. 

Vriendschap is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken