1. Engelse boeken
  2. Waste Land Other Writings

Waste Land Other Writings

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Waste Land Other Writings is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 234 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780375759345. 

Specificaties Waste Land Other Writings

HoofdauteurT.S. Eliot
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 januari 2002

Omschrijving van Waste Land Other Writings

Waste Land Andere Geschriften is een buitengewone verzameling van T.S. Eliot's meest gedenkwaardige werken. Deze prachtige bundel bevat niet alleen zijn meesterwerk, The Waste Land, maar ook andere opmerkelijke geschriften zoals Prufrock en Andere Observaties, Gedichten (1920) en The Sacred Wood. In The Waste Land dompelt Eliot de lezer onder in een verwarrende en betoverende wereld, waarin hij de moderne maatschappij en de menselijke ervaring verkent. Met zijn kenmerkende scherpe observaties en meeslepende beeldspraak, weet Eliot de lezers te fascineren en aan te zetten tot diepgaande reflectie. Zijn woorden nemen je mee op een emotionele reis, waarbij je wordt geconfronteerd met de complexiteit van het leven en de vele facetten van menselijke emoties. Naast The Waste Land biedt deze bundel nog meer literaire schatten. Prufrock en Andere Observaties is een verzameling gedichten die zich kenmerkt door een ongeëvenaarde introspectie en verkenning van de menselijke psyche. Gedichten (1920) is een verzameling van Eliot's vroege werk, waarbij hij speelt met verschillende stijlen en thema's. En tot slot, The Sacred Wood, waarin Eliot op briljante wijze zijn kritiek op de moderne literatuur en de rol van de dichter in de maatschappij uitdrukt. Met Waste Land Andere Geschriften haal je niet alleen een meesterwerk in huis, maar ook een schat aan andere werken die je zullen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Waste Land Other Writings

Het boek Waste Land Other Writings is geschreven door T.S. Eliot. De oorspronkelijke releasedatum was 08 januari 2002.

Het boek Waste Land Other Writings is te koop als Paperback.

Waste Land Other Writings bestaat uit 234 pagina’s. 

Waste Land Other Writings is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken