1. Nederlandse boeken
  2. Wat mijn hart je zeggen wil

Wat mijn hart je zeggen wil

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wat mijn hart je zeggen wil is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020213010. 

Specificaties Wat mijn hart je zeggen wil

HoofdauteurHans Stolp
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 november 2016

Omschrijving van Wat mijn hart je zeggen wil

In dit prachtig vormgegeven boek deelt Hans Stolp zijn diepste gevoelens en gedachten met de lezer. Elk gedicht is doordrenkt met liefde, wijsheid en een vleugje mysterie. Het is als een reis door de ziel, waarbij je jezelf onderdompelt in de poëtische wereld van Stolp. De gedichten in 'Wat mijn hart je zeggen wil' zijn als brieven die rechtstreeks uit het hart komen. Ze raken je diep en laten je reflecteren op de essentie van het leven. Stolp weet met zijn woorden een sfeer te creëren die je meeneemt naar een andere dimensie, waarin je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Dit boek is niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook voor anderen. Het is een bron van inspiratie en troost, en kan dienen als gids op momenten van introspectie. Met 'Wat mijn hart je zeggen wil' laat Hans Stolp zien dat poëzie een krachtig middel is om emoties te uiten en verbinding te maken met jezelf en anderen. Laat je meevoeren door de magie van zijn woorden en ontdek de schoonheid die schuilt in de diepten van je eigen hart.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wat mijn hart je zeggen wil

Het boek Wat mijn hart je zeggen wil is geschreven door Hans Stolp. De oorspronkelijke releasedatum was 15 november 2016.

Het boek Wat mijn hart je zeggen wil is te koop als Paperback.

Wat mijn hart je zeggen wil bestaat uit 160 pagina’s. 

Wat mijn hart je zeggen wil is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken