1. Engelse boeken
  2. What Things Cost

What Things Cost

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. What Things Cost is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 352 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780813182438. 

Specificaties What Things Cost

Hoofdauteur
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 maart 2023

Omschrijving van What Things Cost

Wat Dingen Kosten: een bloemlezing voor het volk is de eerste grote bloemlezing van arbeidsschrijven in bijna een eeuw. Hier brengen redacteuren Rebecca Gayle Howell en Ashley M. Jones meer dan honderd hedendaagse schrijvers samen die hun stem laten horen vanuit de hoeken van de 99 procent, elk hun eigen waarheid vertellend over de economie van vandaag. In dit baanbrekende werk worden de verhalen van gewone mensen verteld, degenen die dag in dag uit werken om de motor van de samenleving draaiende te houden. Wat Dingen Kosten geeft een stem aan degenen die vaak over het hoofd worden gezien, en biedt een diepgaand inzicht in de uitdagingen, frustraties en hoop van de werkende klasse. Deze bloemlezing is een krachtig eerbetoon aan de gewone mensen en hun ervaringen in een economie die steeds verder uit balans raakt. Met een unieke mix van poëzie, proza en essay, dompelt Wat Dingen Kosten de lezers onder in de verschillende perspectieven en verhalen van arbeiders van alle achtergronden. Of je nu een arbeider bent die zijn stem wil laten horen of een nieuwsgierige lezer die inzicht wil krijgen in de werkelijkheid van de hedendaagse economie, deze bloemlezing zal je gegarandeerd inspireren en aan het denken zetten. Het is een must-read voor iedereen die zich wil verdiepen in de complexe dynamiek van het moderne arbeidsleven en de maatschappij waarin we leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over What Things Cost

Het boek What Things Cost is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 07 maart 2023.

Het boek What Things Cost is te koop als Hardcover.

What Things Cost bestaat uit 352 pagina’s. 

What Things Cost is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken