1. Engelse boeken
  2. Wild Hope

Wild Hope

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wild Hope is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781785305160. 

Specificaties Wild Hope

HoofdauteurDonna Ashworth
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2023

Omschrijving van Wild Hope

Wild Hope is een krachtige nieuwe verzameling wijsheid van Donna Ashworth, die ons helpt om hoop, vrede, zelfacceptatie en inspiratie te vinden op dagen dat we ons uitgeput, hulpeloos of verdrietig voelen. Dit boek is een waardevolle metgezel voor iedereen die op zoek is naar troost en veerkracht in moeilijke tijden. Met haar diepgaande inzichten en oprechte woorden raakt Donna Ashworth de kern van de menselijke ervaring. Ze neemt ons mee op een reis van zelfontdekking en liefdevolle acceptatie, waarbij ze ons leert om te omarmen wie we werkelijk zijn, ongeacht de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd. Wild Hope is een baken van licht in donkere dagen en biedt een bron van inspiratie om ons te helpen doorgaan, zelfs wanneer het leven ons op de proef stelt. Dit boek is gevuld met prachtige reflecties, persoonlijke verhalen en wijze lessen die ons eraan herinneren dat er altijd hoop is, zelfs wanneer alles lijkt te vervagen. Het is een uitnodiging om te vertragen, te ademen en de schoonheid van het leven te omarmen, zelfs in de meest uitdagende momenten. Wild Hope is een kostbare schat voor degenen die op zoek zijn naar betekenis, kracht en veerkracht, en het zal zeker een positieve impact hebben op iedereen die de pagina's van dit boek verkent. Dus pak een exemplaar van Wild Hope en laat je inspireren om het beste uit jezelf te halen, ongeacht de omstandigheden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wild Hope

Het boek Wild Hope is geschreven door Donna Ashworth. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2023.

Het boek Wild Hope is te koop als Hardcover.

Wild Hope bestaat uit 320 pagina’s. 

Wild Hope is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken