1. Engelse boeken
  2. Winter Recipes from the Collective

Winter Recipes from the Collective

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Winter Recipes from the Collective is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780374604103. 

Specificaties Winter Recipes from the Collective

HoofdauteurLouise Gluck
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 oktober 2021

Omschrijving van Winter Recipes from the Collective

Een betoverend nieuw boek van een dichter wiens stem spreekt van al onze levens. Winterrecepten van de Collectieve is een meeslepende verzameling van poëzie, verhalen en culinaire kunstwerken, die je meeneemt op een betoverende reis door de seizoenen. Deze bijzondere uitgave is samengesteld door een collectief van talentvolle schrijvers, fotografen en koks, die hun passie en creativiteit hebben samengebracht om een uniek boek te creëren dat je ziel verwarmt tijdens de koude winteravonden. Laat je verleiden door de prachtige woorden van de dichter, die je meeneemt naar magische landschappen en emoties oproept diep van binnen. Elk gedicht is als een symfonie van gevoelens, waarin de schoonheid van de winter centraal staat. Maar dit boek is meer dan alleen poëzie. Het bevat ook betoverende verhalen die je laten wegdromen naar andere werelden en je verbeelding prikkelen. Naast de literaire schatten bevat Winterrecepten van de Collectieve ook een schat aan culinaire kunstwerken. Elk seizoensgerecht is met liefde en zorg samengesteld door getalenteerde koks, die ingrediënten uit de winterse keuken combineren met verrassende smaken en texturen. Van hartverwarmende soepen en stoofpotjes tot decadente desserts, dit boek biedt een scala aan heerlijke gerechten om je smaakpapillen te verwennen. Winterrecepten van de Collectieve is niet zomaar een boek.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Winter Recipes from the Collective

Het boek Winter Recipes from the Collective is geschreven door Louise Gluck. De oorspronkelijke releasedatum was 26 oktober 2021.

Het boek Winter Recipes from the Collective is te koop als Hardcover.

Winter Recipes from the Collective bestaat uit 64 pagina’s. 

Winter Recipes from the Collective is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken