1. Nederlandse boeken
  2. Wonen in verwondering

Wonen in verwondering

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wonen in verwondering is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043539838. 

Specificaties Wonen in verwondering

HoofdauteurHenk Helmantel
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 juni 2023

Omschrijving van Wonen in verwondering

"Wonen in verwondering" is een betoverend cadeauboek dat kunstschilder Henk Helmantel en dichter André F. Troost opnieuw samenbrengt in een kleurrijke collectie. Dit adembenemende vervolg op "Licht dat leven doet" bevat veertig meesterwerken van Helmantel, gecombineerd met evenveel bijpassende gedichten van Troost. Daarnaast bevat het boek ook nog nooit eerder gepubliceerde schilderijen van Helmantel en exclusieve gedichten van Troost. Dit prachtige geschenk toont de verwondering over geloof en schepping in woord en beeld en biedt tevens een prachtig overzicht van het werk van beide kunstenaars. Deze unieke uitgave is perfect om cadeau te doen aan kunstliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in poëzie. Vanaf het moment dat je het boek opent, word je meegevoerd naar een wereld van schoonheid en betovering. De gedetailleerde schilderijen van Helmantel nemen je mee naar verstilde interieurs, waarin elk voorwerp met zorg en precisie is weergegeven. De gedichten van Troost resoneren met de sfeer van de schilderijen en nodigen de lezer uit om stil te staan bij de diepere betekenis van het leven en het geloof. Met "Wonen in verwondering" heb je niet alleen een waardevol kunstboek in handen, maar ook een tastbaar bewijs van de creativiteit en visie van Henk Helmantel en André F. Troost. Laat je betover.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wonen in verwondering

Het boek Wonen in verwondering is geschreven door Henk Helmantel. De oorspronkelijke releasedatum was 15 juni 2023.

Het boek Wonen in verwondering is te koop als Hardcover.

Wonen in verwondering bestaat uit 96 pagina’s. 

Wonen in verwondering is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken