1. Engelse boeken
  2. You Better Be Lightning

You Better Be Lightning

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. You Better Be Lightning is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781943735990. 

Specificaties You Better Be Lightning

HoofdauteurAndrea Gibson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 november 2021

Omschrijving van You Better Be Lightning

Een queer, politieke en feministische collectie die wordt geleid door zelfreflectie. De gedichten variëren van een diepgaand onderzoek van het zeer persoonlijke tot de grootsheid van de wereld, waarbij de uitgestrektheid van de menselijke ervaring wordt verkend, van liefde tot ziekte, van ruimte tot klimaatverandering, en nog veel meer daar tussenin. Andrea Gibson, een van de meest gevierde dichters en performers van de afgelopen twee decennia, toont in You Better Be Lightning haar kenmerkende eerlijkheid en kwetsbaarheid, en nodigt lezers uit om net zo te zijn zoals ze zijn. Dompel jezelf onder in deze meeslepende collectie van gedichten die je hart zal laten zingen en je geest zal laten nadenken. You Better Be Lightning is een uitnodiging om jezelf open te stellen voor de diepten van menselijke emoties en ervaringen. Elk gedicht is doordrenkt met een oprechtheid en eerlijkheid die je recht in het hart raken. Deze buitengewone verzameling zal je uitdagen om na te denken over je eigen plaats in de wereld en je aanmoedigen om je stem te laten horen. Of je nu op zoek bent naar troost, inspiratie of gewoon een krachtige stem die je laat nadenken, You Better Be Lightning zal je niet teleurstellen. Het is tijd om jezelf onder te dompelen in de wervelwind van emoties en gedachten die deze collectie te bieden heeft. Durf jij het aan?

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over You Better Be Lightning

Het boek You Better Be Lightning is geschreven door Andrea Gibson. De oorspronkelijke releasedatum was 09 november 2021.

Het boek You Better Be Lightning is te koop als Paperback.

You Better Be Lightning bestaat uit 128 pagina’s. 

You Better Be Lightning is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken