1. Engelse boeken
  2. You Get So Alone at Times

You Get So Alone at Times

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. You Get So Alone at Times is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780876856833. 

Specificaties You Get So Alone at Times

HoofdauteurCharles Bukowski
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 augustus 1992

Omschrijving van You Get So Alone at Times

You Get So Alone at Times, ook wel bekend als "Je voelt je soms zo alleen", is een meesterwerk van Charles Bukowski waarin hij zijn gedachten over katten en zijn jeugd deelt. Dit boek is een verzameling van poëzie die ons een glimp geeft van zijn tedere kant. Bukowski neemt ons mee op een reis door zijn jeugd om de impact ervan te analyseren. In dit boek dompelt Bukowski zich onder in zijn herinneringen en onthult hij de diepere lagen van zijn ziel. Hij verkent de betekenis van eenzaamheid en de rol die katten en zijn jeugd daarin hebben gespeeld. Met zijn kenmerkende scherpe en eerlijke schrijfstijl, laat hij ons de schoonheid en pijn van het leven zien. Daarnaast voegt Bukowski nieuwe details toe aan zijn verhalen, waardoor we nog dieper in zijn gedachten kunnen duiken. Hij neemt ons mee naar zijn favoriete plekjes uit zijn jeugd en deelt intieme momenten met zijn geliefde katten. Dit boek is een ware traktatie voor liefhebbers van poëzie en voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de menselijke ervaring. You Get So Alone at Times is een meeslepende reis door Bukowski's geest en zal je zeker raken met zijn oprechte en diepgaande woorden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over You Get So Alone at Times

Het boek You Get So Alone at Times is geschreven door Charles Bukowski. De oorspronkelijke releasedatum was 17 augustus 1992.

Het boek You Get So Alone at Times is te koop als Paperback.

You Get So Alone at Times bestaat uit 320 pagina’s. 

You Get So Alone at Times is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken