1. Nederlandse boeken
  2. Zingt een nieuw lied dat Jezus eert

Zingt een nieuw lied dat Jezus eert

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zingt een nieuw lied dat Jezus eert is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 86 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464684117. 

Specificaties Zingt een nieuw lied dat Jezus eert

HoofdauteurHans van Leeuwen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 januari 2023

Omschrijving van Zingt een nieuw lied dat Jezus eert

Ontdek het betoverende nieuwe lied dat Jezus eert met ons prachtige product - "Zingt een nieuw lied dat Jezus eert". Dit unieke en inspirerende album bevat een verzameling nieuwe christelijke liederen, gebaseerd op vertrouwde melodieën die je hart zullen raken. Deze liederen zijn niet alleen bedoeld om gezongen te worden, maar kunnen ook worden gelezen als gedichten, wat een bron van diepe overdenking en spirituele opbouw biedt. Elk lied in dit album is doordrenkt van de liefde en lof voor Jezus, waardoor je een diepere verbinding met Hem kunt ervaren en je geloof kunt versterken. Met meeslepende teksten en prachtige melodieën, is "Zingt een nieuw lied dat Jezus eert" een essentiële toevoeging aan je muziekcollectie. Dit album is perfect voor persoonlijk gebruik, maar kan ook dienen als een geweldig cadeau voor geliefden, vrienden of gemeenteleden. Laat je inspireren door deze hemelse melodieën en geniet van een muzikale reis die je dichter bij Jezus brengt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zingt een nieuw lied dat Jezus eert

Het boek Zingt een nieuw lied dat Jezus eert is geschreven door Hans van Leeuwen. De oorspronkelijke releasedatum was 27 januari 2023.

Het boek Zingt een nieuw lied dat Jezus eert is te koop als Paperback.

Zingt een nieuw lied dat Jezus eert bestaat uit 86 pagina’s. 

Zingt een nieuw lied dat Jezus eert is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken