1. Nederlandse boeken
  2. zo helpt poëzie

zo helpt poëzie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. zo helpt poëzie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083112541. 

Specificaties zo helpt poëzie

HoofdauteurBert Keizer
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 september 2021

Omschrijving van zo helpt poëzie

"Poëzie zoals je tegen een ziek dochtertje zegt: mijn miniatuurmensje, mijn zelfgemaakt verdrietje, en het helpt niet; zoals je een hand op haar hete voorhoofdje legt, zo dun als sneeuw gaat liggen, en het helpt niet: zo helpt poëzie - Herman De Coninck. De bundel 'zo helpt poëzie' is gevuld met de meest prachtige en intieme gedichten over menselijke zorgen waar we allemaal mee te maken hebben. Van geboorte en kinderziekten tot lichamelijk en geestelijk lijden, ouder worden en oud zijn, sterven en rouw. Deze bundel is samengesteld en ingeleid door Bert Keizer, een bekende arts, schrijver en fervent liefhebber van zorgpoëzie. Hij heeft speciaal voor dit boek troostrijke gedichten geselecteerd van onder andere Judith Herzberg, Menno Wigman, Annie M.G. Schmidt en Jean Pierre Rawie. Er is voor elk wat wils, waardoor 'zo helpt poëzie' het ideale geschenkboek is. Bert vraagt zich af: 'Bestaat er een mooiere troost dan een gedicht waarin ziekte en alle beslommeringen daaromheen, zelfs de dood, behoedzaam op armslengte worden gehouden?'." "De bundel 'zo helpt poëzie' is een verzameling van gedichten die de lezer een diepgaande emotionele ervaring biedt. Het is als een warme hand op het voorhoofd van een ziek dochtertje, waardoor alle zorgen even naar de achtergrond verdwijnen. Dit boek.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over zo helpt poëzie

Het boek zo helpt poëzie is geschreven door Bert Keizer. De oorspronkelijke releasedatum was 28 september 2021.

Het boek zo helpt poëzie is te koop als Hardcover.

zo helpt poëzie bestaat uit 192 pagina’s. 

zo helpt poëzie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken