1. Nederlandse boeken
  2. Zo is het genoeg

Zo is het genoeg

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zo is het genoeg is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 61 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044526639. 

Specificaties Zo is het genoeg

HoofdauteurWislawa Szymborska
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2013

Omschrijving van Zo is het genoeg

Dankzij haar helderheid en luchtigheid toont Szymborska zich opnieuw als een ware filosofe in Zo is het genoeg. Ze vindt het belangrijker om vragen te stellen dan om ze te beantwoorden. Haar open vragen nodigen de lezer keer op keer uit, en deze gaat er gretig en moeiteloos op in. De eenvoud van haar inspirerende poëzie heeft haar wereldwijd een groot en divers lezerspubliek opgeleverd. In deze bundel rondt ze haar oeuvre af met trefzekere, verrassende maar altijd discrete gedichten. De bijgevoegde documentaire Einde en Begin - Een ontmoeting met Wisawa Szymborska is een reis gebaseerd op informele ontmoetingen met de dichteres in Polen, en op een aantal van haar belangrijkste gedichten. Szymborska heeft altijd zorgvuldig haar privéleven afgeschermd en leefde zelfs in afzondering sinds ze de Nobelprijs won. Het was dan ook uniek dat regisseur John Albert Jansen twee keer mocht filmen bij haar. Hij leerde haar kennen als een even elegante als ondeugende en humoristische oude dame. Wisawa Szymborska (Polen, 1923-2012) studeerde taal- en letterkunde aan de universiteit van Kraków. Ze werkte als redacteur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zo is het genoeg

Het boek Zo is het genoeg is geschreven door Wislawa Szymborska. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2013.

Het boek Zo is het genoeg is te koop als Hardcover.

Zo is het genoeg bestaat uit 61 pagina’s. 

Zo is het genoeg is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken