1. Nederlandse boeken
  2. Zo klinkt verandering

Zo klinkt verandering

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zo klinkt verandering is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 32 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789000378722. 

Specificaties Zo klinkt verandering

HoofdauteurAmanda Gorman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum21 september 2021

Omschrijving van Zo klinkt verandering

Met trots presenteert Amanda Gorman haar allereerste kinderboek, Zo klinkt verandering. In dit betoverende verhaal nodigt Gorman jong en oud uit om hun innerlijke kracht te ontdekken en deze te gebruiken om een positieve verandering teweeg te brengen - niet alleen in de wereld om ons heen, maar vooral ook binnenin onszelf. De woorden van Gorman zijn als een kleurrijk palet dat de lezer uitdaagt om anders te denken, om liefdevoller te zijn en om te blijven hopen, zelfs in donkere tijden. Haar boodschap reikt verder dan landsgrenzen en inspireert mensen over de hele wereld. Als een ware rolmodel voor kinderen laat Gorman zien dat ook zij de kracht hebben om een verschil te maken. Naast de inspirerende woorden van Gorman, worden de pagina's van Zo klinkt verandering prachtig tot leven gebracht door de getalenteerde illustrator Loren Long. Met zijn gedetailleerde tekeningen en oog voor emotie weet hij de magie van het verhaal perfect vast te leggen. Samen creëren Gorman en Long een boek dat niet alleen de verbeelding prikkelt, maar ook een diepere boodschap overbrengt. Zo klinkt verandering is meer dan alleen een kinderboek. Het is een reis vol hoop, moed en de kracht van verandering. Een boek dat jong en oud zal betoveren en hen zal inspireren om hun eigen stem te vinden en te laten horen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zo klinkt verandering

Het boek Zo klinkt verandering is geschreven door Amanda Gorman. De oorspronkelijke releasedatum was 21 september 2021.

Het boek Zo klinkt verandering is te koop als Hardcover.

Zo klinkt verandering bestaat uit 32 pagina’s. 

Zo klinkt verandering is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken