1. Nederlandse boeken
  2. ZO

ZO

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. ZO is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 167 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464809381. 

Specificaties ZO

HoofdauteurArie Mulder
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 oktober 2023

Omschrijving van ZO

In ZO ontdek je een verzameling van gedichten en verhalen die over de loop van vele jaren zijn geschreven. Deze woorden nemen je mee op een persoonlijke en verbindende reis, vol liefde, rauwheid en zachtheid. ZO onthult hoe het rennen geleidelijk overgaat in wandelen, en hoe het donker kan transformeren in licht. Het raakt thema's als familie, liefde, twijfel en verdriet, maar ook moed, vriendschap en innerlijke wijsheid. Voor Arie betekent schrijven niet alleen het ordenen van gedachten en gevoelens, maar ook het afsluiten van bepaalde hoofdstukken in zijn leven en met hernieuwde moed vooruit stappen. Het creatieve proces is voor hem een bron van geluk, maar tegelijkertijd is het pad ernaartoe vol uitdagingen en onverwachte wendingen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over ZO

Het boek ZO is geschreven door Arie Mulder. De oorspronkelijke releasedatum was 18 oktober 2023.

Het boek ZO is te koop als Paperback.

ZO bestaat uit 167 pagina’s. 

ZO is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken