1. Nederlandse boeken
  2. 36,9 C + CD

36,9 C + CD

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. 36,9 C + CD is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 90 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020973792. 

Specificaties 36,9 C + CD

HoofdauteurFrank Boeijen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2008

Omschrijving van 36,9 C + CD

In het boek "36,9 C + CD" neemt Frank Boeijen, een succesvolle zanger en liedjesschrijver, ons mee op een poëtische reis door zijn leven en zijn observaties van de wereld om hem heen. Met zijn openhartige teksten neemt hij ons mee naar ontroerende momenten en scherpe herinneringen, en laat hij ons kennismaken met boeiende personen, bijzondere plekken en interessante gesprekken. Dit boek is een verzameling van snapshots van zijn leven, vastgelegd in beeldrijke moment-opnames. Samen met toetsenist Ton Snijders heeft Frank Boeijen de 35 teksten uit dit boek bewerkt tot een epische song van meer dan een uur. Dit maakt het lied het langste in de Nederlandstalige popmuziek! De unieke cd is achter in het boek te vinden en is alleen verkrijgbaar in combinatie met het boek. Met deze cd krijg je de kans om de woorden van Frank Boeijen tot leven te laten komen en de emoties en verhalen nog intenser te ervaren. Met "36,9 C + CD" krijg je niet alleen een prachtig boek vol poëzie, maar ook een muzikale ervaring die je meeneemt op een bijzondere reis. Laat je betoveren door de krachtige teksten van Frank Boeijen en geniet van de unieke combinatie van literatuur en muziek.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over 36,9 C + CD

Het boek 36,9 C + CD is geschreven door Frank Boeijen. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2008.

Het boek 36,9 C + CD is te koop als Hardcover.

36,9 C + CD bestaat uit 90 pagina’s. 

36,9 C + CD is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken