1. Nederlandse boeken
  2. Kopje onder

Kopje onder

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Kopje onder is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 74 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493059368. 

Specificaties Kopje onder

HoofdauteurAnne-Marije Maris
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 januari 2020

Omschrijving van Kopje onder

"Kopje onder" is een product dat het leven op een unieke manier belicht. Het gaat over hoe het leven vol verrassingen en uitdagingen zit die op je pad kunnen komen. Deze bundel omarmt de verschillende emoties die daarmee gepaard gaan, zoals pijn, verdriet en angst. In plaats van deze emoties te vermijden, moedigt "Kopje onder" je aan om je volledig onder te dompelen in het leven, zodat er ruimte ontstaat voor geluk, zelfs te midden van tegenslagen. De gedichten in deze bundel behandelen verschillende aspecten van het dagelijks leven, waardoor ze voor iedereen herkenbaar zijn. Sommige gedichten zullen je een glimlach van herkenning bezorgen, terwijl andere vooral troost en steun bieden. Wat deze gedichten zo bijzonder maakt, is dat ze de kracht van imperfectie en kwetsbaarheid benadrukken. Ze helpen je om de schoonheid te zien in de imperfecties van het leven en om jezelf open te stellen voor de emotionele ups en downs die daarbij horen. De auteur van "Kopje onder", Anne-Marije Maris, heeft een achtergrond in de taalwetenschap en logopedie. Na jarenlang als logopedist te hebben gewerkt, besloot ze in 2017 een nieuwe richting in te slaan en haar passie voor taal op een andere manier vorm te geven. Zo ontstond Brievenbusgeluk, een project waarmee ze persoonlijke geluks- en troostmomentjes creëert in de vorm van kaarten, posters, gedichten en meer.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Kopje onder

Het boek Kopje onder is geschreven door Anne-Marije Maris. De oorspronkelijke releasedatum was 27 januari 2020.

Het boek Kopje onder is te koop als Paperback.

Kopje onder bestaat uit 74 pagina’s. 

Kopje onder is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken