1. Nederlandse boeken
  2. Stralen als de zon

Stralen als de zon

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Stralen als de zon is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029735117. 

Specificaties Stralen als de zon

HoofdauteurMorgan Harper Nichols
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 september 2023

Omschrijving van Stralen als de zon

"Stralen als de zon" is een betoverende combinatie van poëzie en kunst, gecreëerd door de geliefde auteur en Instadichter Morgan Harper Nichols. In dit prachtige werk moedigt zij lezers aan om aandacht te schenken aan de kleine lessen die het dagelijks leven en de natuur te bieden hebben. Het boek is een bron van inspiratie en herinnert ons eraan dat, ongeacht onze achtergrond, we met moed en vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Dit boek is een uitnodiging om met verwondering en zelfvertrouwen het volgende avontuur aan te gaan, wetende dat er meer voor ons is dan we ooit durfden te dromen. De gedichten en kunstwerken in "Stralen als de zon" zullen je hart verwarmen en je ziel voeden. De woorden van Morgan Harper Nichols reiken diep en raken de essentie van de menselijke ervaring. Met haar unieke talent om emoties tot leven te brengen en te verwoorden, helpt Morgan Harper Nichols je om je eigen pad te vinden en je innerlijke kracht te ontdekken. "Stralen als de zon" is niet zomaar een boek, het is een beleving die je zal inspireren om in jezelf te geloven en elke dag met een stralende glimlach tegemoet te treden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Stralen als de zon

Het boek Stralen als de zon is geschreven door Morgan Harper Nichols. De oorspronkelijke releasedatum was 14 september 2023.

Het boek Stralen als de zon is te koop als Hardcover.

Stralen als de zon bestaat uit 160 pagina’s. 

Stralen als de zon is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken