1. Engelse boeken
  2. Film for Her

Film for Her

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Film for Her is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524853778. 

Specificaties Film for Her

HoofdauteurOrion Carloto
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 november 2020

Omschrijving van Film for Her

Film voor Haar is een betoverende creatie, waarin Orion Carloto met zowel pen als camerlens de dromerige schoonheid van herinneringen vastlegt. Dit filmrolletje is een eerbetoon aan de kracht van het vastleggen van momenten die ons leven hebben gevormd. Het is een ode aan de kunst van het herbeleven en delen van onze meest dierbare herinneringen. Met Film voor Haar wordt je meegenomen op een reis door de tijd, waarbij elke klik van de camera een kostbaar moment vereeuwigt. Orion Carloto heeft met haar unieke talent de mogelijkheid gevangen om de essentie van herinneringen prachtig vast te leggen. De beelden die ze creëert zijn als een poëtische dans, een visuele symfonie van emoties en gevoelens. Dit filmrolletje is ontworpen om je mee te nemen naar een wereld vol nostalgie en magie. Het brengt de warmte en tederheid van vervlogen tijden tot leven, terwijl het tegelijkertijd een eigentijdse en artistieke sfeer uitstraalt. Of je nu een ervaren fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een creatieve manier om je herinneringen vast te leggen, Film voor Haar is de perfecte metgezel. Het biedt een unieke kans om je eigen verhaal te vertellen en de schoonheid van het leven te vangen op een manier die alleen Orion Carloto kan creëren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Film for Her

Het boek Film for Her is geschreven door Orion Carloto. De oorspronkelijke releasedatum was 26 november 2020.

Het boek Film for Her is te koop als Hardcover.

Film for Her bestaat uit 192 pagina’s. 

Film for Her is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken