1. Nederlandse boeken
  2. Een bundeltje licht

Een bundeltje licht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een bundeltje licht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 60 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789090324814. 

Specificaties Een bundeltje licht

HoofdauteurBritt Nelissen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 november 2019

Omschrijving van Een bundeltje licht

In "Een bundeltje licht", neemt Britt ons mee op een betoverende reis door de diepten van het leven. Ze weeft krachtige woorden samen tot een prachtig poëtisch meesterwerk vol betekenis en emotie. Deze bijzondere bundel bevat gedichten die ons raken tot in het diepste van ons hart. De gedichten in "Een bundeltje licht" verkennen de vele facetten van het menselijk bestaan. Ze geven stem aan onze vreugde, verdriet, angsten en liefde. Britt heeft een duidelijke missie met deze bundel: ze wil meer hart in de wereld brengen. Ze gelooft dat we allemaal een bundeltje licht zijn en het is aan ons om het te laten schijnen. Met haar woorden omarmt Britt de donkere momenten in het leven en verlicht ze ze met een sprankje hoop. Ze nodigt ons uit om ons open te stellen voor de schoonheid en de waarheid die in ons allemaal schuilt. "Een bundeltje licht" is niet zomaar een boek, het is een bron van inspiratie en troost voor iedereen die op zoek is naar een beetje magie in het alledaagse leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een bundeltje licht

Het boek Een bundeltje licht is geschreven door Britt Nelissen. De oorspronkelijke releasedatum was 18 november 2019.

Het boek Een bundeltje licht is te koop als Paperback.

Een bundeltje licht bestaat uit 60 pagina’s. 

Een bundeltje licht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken