1. Nederlandse boeken
  2. Verzamel de liefde

Verzamel de liefde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verzamel de liefde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 41 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021474946. 

Specificaties Verzamel de liefde

HoofdauteurBart Moeyaert
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum09 februari 2006

Omschrijving van Verzamel de liefde

"Verzamel de liefde" is een verzameling van prachtige gedichten die zich focussen op liefde, maar niet alleen dat. Deze poëtische bundel neemt je mee op een reis door verschillende aspecten van het leven, van het heden tot aan een kamer, een ochtend en zelfs een hand. De gedichten verkennen ook de kracht en de beperkingen van woorden, en hoe ze soms tekortschieten om uitdrukking te geven aan datgene wat echt belangrijk is. Deze verzameling is een waardevolle toevoeging aan elke poëzieliefhebber's boekenplank. Elk gedicht is doordrenkt met emotie en diepe betekenis, waardoor je wordt meegesleept in een wereld vol liefde en verwondering. Of je nu op zoek bent naar een moment van introspectie of gewoon wilt genieten van prachtige taal, "Verzamel de liefde" zal je zeker raken en inspireren. Bovendien bevat deze bundel ook nieuwe gedichten die speciaal voor deze uitgave zijn geschreven. Deze toevoegingen geven een extra laag van exclusiviteit aan het boek en zorgen ervoor dat het een uniek exemplaar is in je verzameling. Dompel jezelf onder in de schoonheid van de liefde en laat je verrassen door de kracht van woorden in "Verzamel de liefde".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verzamel de liefde

Het boek Verzamel de liefde is geschreven door Bart Moeyaert. De oorspronkelijke releasedatum was 09 februari 2006.

Het boek Verzamel de liefde is te koop als Hardcover.

Verzamel de liefde bestaat uit 41 pagina’s. 

Verzamel de liefde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken