1. Nederlandse boeken
  2. Hoeve Zonneschijn

Hoeve Zonneschijn

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hoeve Zonneschijn is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 12 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403716121. 

Specificaties Hoeve Zonneschijn

HoofdauteurJane Kievit
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum30 oktober 2023

Omschrijving van Hoeve Zonneschijn

Welkom op Hoeve Zonneschijn, de plek waar het boerenleven tot leven komt! Als je altijd al hebt willen weten hoe het is om op een boerderij te wonen, dan is dit het perfecte avontuur voor jou. Stap op de rug van Henk, ons vriendelijke paard, en laat je meenemen naar een wereld vol plezier en ontdekking. Ontmoet Saartje de koe, de koningin van de boerderij, met haar zachte blik en warme hart. Ze staat altijd klaar om je te begroeten met haar zachte 'boe'. Haan Tuuk, de stoere leider van de dieren, laat zijn kraai horen om de ochtenden op de boerderij te verwelkomen. En vergeet eendje Kwak niet, het ondeugende beestje dat overal in het water duikt en je met zijn vrolijke gekwaak aan het lachen maakt. Deze bijzondere dieren nemen je mee in hun wereld en vertellen je graag alles over het leven op de boerderij. Leer over het planten van gewassen, het verzorgen van dieren en het harde werken dat nodig is om ons dagelijks voedsel te produceren. Je zult versteld staan van de schoonheid en het ritme van het boerenleven. Kom naar Hoeve Zonneschijn en laat je betoveren door de charme van het boerenleven. Ontdek samen met Henk, Saartje, Tuuk en Kwak de geheimen van de boerderij en geniet van een onvergetelijk avontuur vol vriendschap en plezier.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hoeve Zonneschijn

Het boek Hoeve Zonneschijn is geschreven door Jane Kievit. De oorspronkelijke releasedatum was 30 oktober 2023.

Het boek Hoeve Zonneschijn is te koop als E-book.

Hoeve Zonneschijn bestaat uit 12 pagina’s. 

Hoeve Zonneschijn is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken