1. Nederlandse boeken
  2. Voorleesbundels Een wonderprachtig dier

Voorleesbundels Een wonderprachtig dier

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Voorleesbundels Een wonderprachtig dier is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021682525. 

Specificaties Voorleesbundels Een wonderprachtig dier

HoofdauteurDiverse auteurs
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 november 2021

Omschrijving van Voorleesbundels Een wonderprachtig dier

Deze nieuwe voorleesbundel, genaamd "Een wonderprachtig dier", is de langverwachte opvolger van de bestseller "Ik wou dat ik een vogel was". Dit prachtige cadeauboek is gevuld met maar liefst 366 betoverende dierengedichten en adembenemende illustraties van de internationaal bekroonde kunstenares Britta Teckentrup. In deze bundel maak je elke dag van het jaar kennis met een nieuw dier, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en charme. Laat je kinderen zich onderdompelen in de wondere wereld van de natuur terwijl ze luisteren naar de poëtische woorden die deze dieren tot leven brengen. De gedichten zijn geschreven door verschillende getalenteerde auteurs en bieden een mix van humor, emotie en verwondering. De illustraties van Britta Teckentrup zijn werkelijk spectaculair en vormen een perfecte aanvulling op de gedichten. Haar gebruik van kleur, textuur en compositie brengt elk dier tot leven op de pagina's, waardoor de lezer zich volledig kan verliezen in de prachtige wereld die zij creëert. Deze voorleesbundel is niet alleen een feest voor de ogen, maar ook voor het hart en de verbeelding. Met "Een wonderprachtig dier" geef je niet alleen een boek, maar een magische ervaring cadeau. Het is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid, of het nu voor een verjaardag, feestdag of gewoon zomaar is. Laat de kinderen genieten van de avonturen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Voorleesbundels Een wonderprachtig dier

Het boek Voorleesbundels Een wonderprachtig dier is geschreven door Diverse auteurs. De oorspronkelijke releasedatum was 10 november 2021.

Het boek Voorleesbundels Een wonderprachtig dier is te koop als Hardcover.

Voorleesbundels Een wonderprachtig dier bestaat uit 336 pagina’s. 

Voorleesbundels Een wonderprachtig dier is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken