1. Engelse boeken
  2. Dear Self

Dear Self

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dear Self is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 158 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780578828381. 

Specificaties Dear Self

HoofdauteurPatience Tamarra Davis
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 januari 2021

Omschrijving van Dear Self

Dear Self. Dear Self is een prachtige verzameling van zachte herinneringen en liefdevolle bevestigingen, gericht op zelfliefde, zelfacceptatie, groei en heling. Dit boek neemt je mee op een reis naar innerlijke transformatie en biedt een toevluchtsoord voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Elke pagina van Dear Self is doordrenkt met positieve energie en empowerment. Het is ontworpen om je hart te raken, je geest te kalmeren en je ziel te voeden. Met diepgaande inzichten en prachtige illustraties inspireert dit boek je om jezelf te omarmen, inclusief je imperfecties, en jezelf volledig te accepteren zoals je bent. Of je nu behoefte hebt aan een moment van zelfzorg, een boost van zelfvertrouwen of gewoon wat liefdevolle aanmoediging, Dear Self biedt het allemaal. Het is een metgezel die je altijd kunt raadplegen wanneer je behoefte hebt aan een vriendelijke herinnering dat je waardevol bent en dat je het waard bent om van te houden. Met Dear Self in je bezit, ben je uitgerust met een krachtig instrument dat je zal begeleiden op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het is een geschenk dat je jezelf kunt geven of aan een geliefde kunt geven, omdat iedereen wel wat extra zelfliefde en inspiratie kan gebruiken. Dompel jezelf onder in de liefdevolle woorden en betekenisvolle boodschappen van Dear Self en ontdek de kracht die in jou schuilt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dear Self

Het boek Dear Self is geschreven door Patience Tamarra Davis. De oorspronkelijke releasedatum was 19 januari 2021.

Het boek Dear Self is te koop als Paperback.

Dear Self bestaat uit 158 pagina’s. 

Dear Self is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken