1. Engelse boeken
  2. Home Body

Home Body

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Home Body is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781471196720. 

Specificaties Home Body

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 november 2020

Omschrijving van Home Body

Thuis Lichaam. Van de bestverkopende auteur van de SundayTimes, bekend van melk en honing en de zon en haar bloemen, komt nu haar langverwachte derde dichtbundel: Thuis Lichaam. In dit meesterwerk neemt de auteur ons mee op een intieme en diepgaande reis door de menselijke ervaring. Thuis Lichaam is een verzameling van poëzie die recht uit het hart komt en de ziel raakt. Met haar kenmerkende eenvoud en rauwe emotie weet de auteur opnieuw de juiste woorden te vinden om universele gevoelens en thema's aan te raken. Deze bundel is doordrenkt van tederheid, kracht en de schoonheid van het alledaagse leven. Elk gedicht in Thuis Lichaam is als een raam naar de ziel, een uitnodiging om jezelf te omarmen en je ware essentie te ontdekken. De poëzie neemt je mee op een emotionele reis, van het diepste verdriet tot de grootste vreugde. Met haar meesterlijke schrijfstijl weet de auteur de lezer te betoveren en te inspireren. Thuis Lichaam is niet zomaar een dichtbundel, het is een kunstwerk dat je raakt tot in de kern. Het is een ode aan de menselijkheid en een herinnering aan de kracht die in ons allemaal schuilt. Dit boek is een must-have voor poëzieliefhebbers en een tijdloze metgezel voor iedereen die op zoek is naar troost, inspiratie en verbinding.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Home Body

Het boek Home Body is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 17 november 2020.

Het boek Home Body is te koop als Paperback.

Home Body bestaat uit 192 pagina’s. 

Home Body is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken