1. Nederlandse boeken
  2. Het heelal van jouw hart

Het heelal van jouw hart

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het heelal van jouw hart is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 108 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789089673428. 

Specificaties Het heelal van jouw hart

HoofdauteurSjoerd Kuyper
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 december 2020

Omschrijving van Het heelal van jouw hart

Het heelal van jouw hart' is een prachtige verzameling van gedichten en liedteksten van de getalenteerde Nederlandse schrijver, Sjoerd Kuyper. Deze bundel neemt je mee op een emotionele reis door de wereld van geluk. Kuyper weet als geen ander op een betoverende manier over geluk te schrijven, hij vangt de essentie van geluk in al zijn eenvoud en dynamiek. In dit boek worden niet alleen de vreugdevolle momenten van geluk belicht, maar ook de kwetsbaarheid ervan. Soms gaat het over verdriet, wat het werk van Kuyper een diep melancholische toon geeft. Echter, geluk triomfeert altijd in zijn gedichten. Het bijzondere aan het lezen van de gedichten van Sjoerd Kuyper is dat ze je altijd een gelukzalig gevoel bezorgen. Ze hebben de kracht om een ontzettend goed gevoel bij je op te wekken, waardoor je jezelf even in een andere wereld waant. De gedichten en liedteksten in 'Het heelal van jouw hart' zijn zorgvuldig geselecteerd uit Kuyper's werk tussen 1974 en 2012. Deze bundel is een waardevolle toevoeging aan elke poëziecollectie en een perfect cadeau voor liefhebbers van mooie woorden en diepgaande emoties. Laat je betoveren door de prachtige taal van Sjoerd Kuyper en ontdek het universum van geluk in jouw hart.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het heelal van jouw hart

Het boek Het heelal van jouw hart is geschreven door Sjoerd Kuyper. De oorspronkelijke releasedatum was 10 december 2020.

Het boek Het heelal van jouw hart is te koop als Paperback.

Het heelal van jouw hart bestaat uit 108 pagina’s. 

Het heelal van jouw hart is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken