1. Nederlandse boeken
  2. Allerliefste

Allerliefste

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Allerliefste is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057599828. 

Specificaties Allerliefste

HoofdauteurBreyten Breytenbach
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 september 2019

Omschrijving van Allerliefste

Allerliefste is een betoverende bundel met de meest ontroerende liefdesgedichten van de gerenommeerde dichter Breyten Breytenbach. Deze tweetalige verzameling staat garant voor een onvergetelijke leeservaring vol passie en emotie. Met trots presenteert deze bundel de 25 mooiste gedichten van Breytenbach, die je zullen meenemen op een reis door de diepste uithoeken van de liefde. Elk gedicht is doordrenkt met zijn unieke stijl en diepgaande emoties, waardoor ze je hart zullen raken en je ziel zullen beroeren. De tweetalige opzet van de bundel maakt het een waardevolle toevoeging aan je boekenkast, of je nu het Nederlands of Engels verkiest. Door de gedichten zowel in het originele Afrikaans als in vertaling te presenteren, geeft Allerliefste je de mogelijkheid om de poëzie van Breytenbach op een dieper niveau te ervaren en te waarderen. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een prachtig cadeau voor een speciaal persoon, Allerliefste zal je gegarandeerd betoveren met zijn tijdloze schoonheid en rijke betekenis. Laat je meevoeren door de woorden van Breyten Breytenbach en ontdek de kracht van de liefde in al zijn facetten.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Allerliefste

Het boek Allerliefste is geschreven door Breyten Breytenbach. De oorspronkelijke releasedatum was 16 september 2019.

Het boek Allerliefste is te koop als Paperback.

Allerliefste bestaat uit 96 pagina’s. 

Allerliefste is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken