1. Nederlandse boeken
  2. Verzamelde haiku’s

Verzamelde haiku's

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verzamelde haiku's is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 416 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025316501. 

Specificaties Verzamelde haiku's

HoofdauteurMatsuo Basho
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 november 2023

Omschrijving van Verzamelde haiku's

De verzamelde haiku's van Matsuo Bashō zijn een waardevolle toevoeging aan elke poëzieliefhebber's collectie. Deze bundel bevat een selectie van Bashō's meest bekende en geliefde haiku's, die zijn geschreven in de traditionele Japanse dichtvorm. Deze haiku's zijn meer dan alleen maar gedichten. Ze zijn een weerspiegeling van Bashō's diepe verbinding met de natuur en zijn gevoel voor de vergankelijkheid van het leven. Elke haiku neemt je mee op een reis door de seizoenen, waarbij je de schoonheid van bloeiende kersenbloesems ervaart, de rust van een kabbelende beek voelt en de melancholie van een herfstblad dat valt ervaart. Daarnaast bieden deze haiku's ook een uniek inzicht in de Japanse geschiedenis. Bashō maakt gebruik van subtiele verwijzingen naar de tragische gebeurtenissen die het land heeft doorgemaakt, waardoor zijn poëzie nog dieper en gelaagder wordt. Als lezer word je uitgenodigd om niet alleen te genieten van de prachtige woorden, maar ook om de geschiedenis en cultuur van Japan te ontdekken. Met de verzamelde haiku's van Matsuo Bashō haal je een meesterwerk in huis dat je keer op keer zal betoveren en inspireren. Of je nu een poëziekenner bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om de schoonheid van de wereld te ervaren, deze bundel is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van woorden en de bet.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verzamelde haiku's

Het boek Verzamelde haiku's is geschreven door Matsuo Basho. De oorspronkelijke releasedatum was 14 november 2023.

Het boek Verzamelde haiku's is te koop als Hardcover.

Verzamelde haiku's bestaat uit 416 pagina’s. 

Verzamelde haiku's is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken