1. Engelse boeken
  2. Every Word You Cannot Say

Every Word You Cannot Say

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Every Word You Cannot Say is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 232 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449495206. 

Specificaties Every Word You Cannot Say

HoofdauteurIain S. Thomas
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 april 2019

Omschrijving van Every Word You Cannot Say

Dit boek, genaamd "Every Word You Cannot Say", is meer dan alleen een verzameling woorden op papier. Het is een krachtig instrument dat een persoon kan helpen om hun diepste gedachten en gevoelens te uiten. Dit boek is bedoeld voor degene die het nodig heeft, degene die elk woord zoekt dat ze willen zeggen, maar niet kunnen. In deze bijzondere publicatie worden de pagina's gevuld met poëzie en proza, die de lezer uitnodigen om hun innerlijke stem te laten klinken. Het biedt een veilige ruimte om emoties te uiten die vaak moeilijk onder woorden te brengen zijn. De woorden dansen over de pagina's en raken het hart op een diep niveau. Daarnaast bevat dit boek ook nieuwe toevoegingen. Naast de prachtige gedichten en verhalen, zijn er inspirerende illustraties die de woorden tot leven brengen. De lezer wordt meegenomen op een reis van zelfontdekking en heling. Elk woord is zorgvuldig gekozen en doordrenkt met betekenis, waardoor het boek een waardevolle metgezel wordt voor degenen die op zoek zijn naar een uitlaatklep voor hun innerlijke wereld. Laat dit boek je vinden, laat het je raken en laat het je de woorden geven die je altijd al hebt willen zeggen. "Every Word You Cannot Say" wacht op jou, klaar om je te omarmen en je te helpen vinden wat je zoekt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Every Word You Cannot Say

Het boek Every Word You Cannot Say is geschreven door Iain S. Thomas. De oorspronkelijke releasedatum was 19 april 2019.

Het boek Every Word You Cannot Say is te koop als Paperback.

Every Word You Cannot Say bestaat uit 232 pagina’s. 

Every Word You Cannot Say is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken