1. Engelse boeken
  2. Remember Love

Remember Love

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Remember Love is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780593581360. 

Specificaties Remember Love

HoofdauteurCleo Wade
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 oktober 2023

Omschrijving van Remember Love

In Remember Love, de geliefde auteur van Heart Talk, geprezen als "de dichter van haar generatie" (Time), neemt je mee op een weg weg van uitputting en eindeloze crises, en leidt je naar een plek van vernieuwing en stralende liefde met een nieuwe, zielvolle verzameling van originele gedichten en proza. Dit boek is een ware schat voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie en troost in hun dagelijks leven. Met haar kenmerkende schrijfstijl weeft de auteur een betoverend verhaal van liefde, hoop en veerkracht. De poëzie en proza in Remember Love zijn doordrenkt van diepe emotie en raken rechtstreeks het hart van de lezer. De woorden dansen op de pagina's en nemen je mee op een reis van zelfontdekking en innerlijke groei. Verder bevat Remember Love ook praktische tips en affirmaties om je te helpen een leven vol liefde en vreugde te leiden. Of je nu behoefte hebt aan een moment van bezinning of een bron van inspiratie, dit boek is een bron van troost en bemoediging. Het is een tijdloze metgezel die je steeds weer kunt openen en waaruit je nieuwe inzichten kunt halen. Remember Love is een prachtig geschenk voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Remember Love

Het boek Remember Love is geschreven door Cleo Wade. De oorspronkelijke releasedatum was 17 oktober 2023.

Het boek Remember Love is te koop als Hardcover.

Remember Love bestaat uit 224 pagina’s. 

Remember Love is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken