1. Engelse boeken
  2. Harmony

Harmony

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Harmony is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 272 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780143138013. 

Specificaties Harmony

HoofdauteurWhitney Hanson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 november 2023

Omschrijving van Harmony

Ontdek nu de betoverende wereld van Harmony, de gloednieuwe poëziecollectie van TikTok-fenomeen Whitney Hanson. Laat je meevoeren door de prachtige cadans van liefde, verlies, rouw en heling die in deze gedichten verweven zitten. Met haar unieke en meeslepende schrijfstijl weet Whitney Hanson moeiteloos emoties tot leven te brengen en de diepste gevoelens van de menselijke ziel te raken. In deze verzameling van gedichten vind je een intieme inkijk in de ervaringen en reflecties van de auteur. Whitney Hanson neemt je mee op een reis door de verschillende fases van het leven, waarbij ze de complexiteit van menselijke relaties en de veerkracht van de menselijke geest verkent. Van de zoete melodieën van verliefdheid tot de hartverscheurende symfonieën van verlies, elke pagina van Harmony ademt puur poëtisch meesterschap. Laat je betoveren door de krachtige en meeslepende woorden van Whitney Hanson in Harmony. Deze poëziecollectie biedt een onvergetelijke ervaring, waarbij je jezelf kunt verliezen in de prachtige taal en diepgaande emoties die elke gedicht met zich meebrengt. Ontdek de harmonie tussen woorden en gevoelens en laat je inspireren door de ware kunst van de poëzie. Voel de cadans van de liefde, het verlies, de rouw en de heling in elke regel en laat je raken door de onvergetelijke melodieën van Harmony.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Harmony

Het boek Harmony is geschreven door Whitney Hanson. De oorspronkelijke releasedatum was 07 november 2023.

Het boek Harmony is te koop als Paperback.

Harmony bestaat uit 272 pagina’s. 

Harmony is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken