1. Engelse boeken
  2. Dog Songs

Dog Songs

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dog Songs is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 127 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780143125839. 

Specificaties Dog Songs

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 september 2015

Omschrijving van Dog Songs

De populariteit van Dog Songs voelt net zo onvermijdelijk en verwelkomend aan als een kwispelende staart bij thuiskomst. Dit prachtige product is een verzameling van liedjes die speciaal zijn gemaakt om honden en hun baasjes te betoveren. Met hun melodieuze klanken en hartverwarmende teksten, bieden deze liedjes een unieke ervaring voor elke hondenliefhebber. Dog Songs is een muzikaal meesterwerk dat de band tussen mens en hond viert. Elk liedje is zorgvuldig gecomponeerd om de vreugde, liefde en trouw die honden in ons leven brengen, tot uiting te brengen. De melodieën zijn zo meeslepend dat ze zelfs de meest terughoudende honden hun pootjes laten bewegen. Of je nu samen met je harige metgezel op de bank wilt knuffelen of een vrolijke wandeling wilt maken, Dog Songs zal zeker de perfecte soundtrack creëren voor jullie avonturen. Daarnaast voegen we bij elke aankoop van Dog Songs een speciale verrassing toe voor jouw trouwe viervoeter. Het kan een heerlijke hondenkoekje zijn, een speeltje om mee te spelen of zelfs een comfortabel ligkussen om op te rusten. We willen dat Dog Songs niet alleen een muzikale beleving is, maar ook een bron van vreugde en welzijn voor jouw geliefde hond. Dus aarzel niet langer en laat je meevoeren door de betoverende klanken van Dog Songs, terwijl je geniet van kostbare momenten met je trouwe metgezel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dog Songs

Het boek Dog Songs is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 29 september 2015.

Het boek Dog Songs is te koop als Paperback.

Dog Songs bestaat uit 127 pagina’s. 

Dog Songs is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken