1. Engelse boeken
  2. i hope you think of me

i hope you think of me

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. i hope you think of me is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 134 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9798789623954. 

Specificaties i hope you think of me

HoofdauteurAliza Grace
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 december 2021

Omschrijving van i hope you think of me

NO DESCRIPTION

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over i hope you think of me

Het boek i hope you think of me is geschreven door Aliza Grace. De oorspronkelijke releasedatum was 25 december 2021.

Het boek i hope you think of me is te koop als Paperback.

i hope you think of me bestaat uit 134 pagina’s. 

i hope you think of me is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken