1. Engelse boeken
  2. Pillow Thoughts III

Pillow Thoughts III

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Pillow Thoughts III is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449497057. 

Specificaties Pillow Thoughts III

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 september 2019

Omschrijving van Pillow Thoughts III

In Pillow Thoughts III, neemt Courtney Peppernell haar lezers mee op een betoverende reis vol emotie en introspectie. Dit derde deel van haar bestverkopende Pillow Thoughts serie is een oprecht eerbetoon aan haar trouwe lezers. Met haar kenmerkende schrijfstijl weet Peppernell wederom de diepste gevoelens en gedachten moeiteloos te vangen in poëtische woorden. Dompel jezelf onder in de prachtige wereld van Pillow Thoughts III, waarin elke pagina een nieuwe ontdekking is. Peppernell neemt je mee op een emotionele rollercoaster, waarbij ze de lezers uitnodigt om hun eigen gedachten en gevoelens te verkennen. Dit boek is als een warme omhelzing, een bron van troost en inspiratie. Met nieuwe gedichten en inzichten betovert Pillow Thoughts III je met zijn diepgang en schoonheid. Het is een intieme metgezel voor de stille momenten, waarin je je gedachten de vrije loop kunt laten. Deze unieke verzameling van woorden en emoties raakt de ziel en herinnert ons eraan dat we nooit alleen zijn in onze innerlijke reis. Ontdek de magie van Pillow Thoughts III en laat je meeslepen door de prachtige wereld van Courtney Peppernell. Dit boek is een tijdloze metgezel die je steeds opnieuw zult willen omarmen en koesteren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Pillow Thoughts III

Het boek Pillow Thoughts III is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 05 september 2019.

Het boek Pillow Thoughts III is te koop als Paperback.

Pillow Thoughts III bestaat uit 224 pagina’s. 

Pillow Thoughts III is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken