1. Engelse boeken
  2. Wild Iris

Wild Iris

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wild Iris is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780880013345. 

Specificaties Wild Iris

HoofdauteurLouise Gluck
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 november 1993

Omschrijving van Wild Iris

Wild Iris is een betoverende bundel vol met betekenisvolle gedichten die de relatie tussen de mens en de natuur onderzoeken. Deze prachtige literaire creaties nemen je mee op een reis door thema's als sterfelijkheid, bewustzijn, identiteit en liefde. Door de diepgaande verkenning van deze onderwerpen, zullen de gedichten je hart raken en je geest verrijken. In deze Nederlandstalige poëziebundel ontdek je een schat aan emoties en gedachten die nauw verbonden zijn met onze relatie tot de natuurlijke wereld. De dichter neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij je de schoonheid van de natuur op een nieuwe manier zult ervaren. Elk gedicht is doordrenkt met de essentie van het menselijk bestaan en reflecteert op de vergankelijkheid van het leven, onze bewustzijnsstaat, onze identiteit en de kracht van liefde. De gedichten in Wild Iris raken een gevoelige snaar en brengen je in contact met je diepste gevoelens en gedachten. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of gewoon op zoek bent naar een betekenisvolle leeservaring, deze bundel zal je zeker bekoren. Verlies jezelf in de prachtig geschreven woorden en laat de kracht van deze gedichten je inspireren en ontroeren. Wild Iris is een tijdloze verzameling die je steeds opnieuw kunt herlezen, waarbij je steeds nieuwe inzichten zult ontdekken en je de schoonheid van de natuur op een dieper niveau zult waarderen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wild Iris

Het boek Wild Iris is geschreven door Louise Gluck. De oorspronkelijke releasedatum was 01 november 1993.

Het boek Wild Iris is te koop als Paperback.

Wild Iris bestaat uit 80 pagina’s. 

Wild Iris is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken