1. Nederlandse boeken
  2. Een handje vol veerkracht

Een handje vol veerkracht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een handje vol veerkracht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463832793. 

Specificaties Een handje vol veerkracht

HoofdauteurLiz is More
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 november 2020

Omschrijving van Een handje vol veerkracht

"Een handje vol veerkracht" is een prachtige verzameling van poëtische teksten en gedichten, geschreven door de getalenteerde Liz is More. Deze woorden zijn een balsem voor iedereen die overweldigd wordt door het leven, die te veel voelt en te veel denkt. Dit boek biedt herkenning, bevestiging en warmte aan degenen die verlangen naar een gevoel van oké zijn, zelfs als ze te veel voelen. Liz is More deelt haar oprechte emoties en eenvoudige wijsheid, die recht uit haar hart komen. Naast haar schrijfwerk is Liz ook een veelzijdige artiest. Ze is een actrice bij het kindertheatergezelschap Het Wolk en staat regelmatig op het podium tijdens de voorstelling "Zeep". Daarnaast heeft ze onlangs haar talent als songwriter ontdekt. Het nummer "Los", gezongen door Raf Van Brussel, is een creatie van Liz. Ze is een waar manusje-van-alles, een creatieve ziel die bijna veertig is en intens leeft. Met "Een handje vol veerkracht" biedt Liz een bron van troost, inspiratie en liefde aan iedereen die behoefte heeft aan zachte woorden en herkenning.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een handje vol veerkracht

Het boek Een handje vol veerkracht is geschreven door Liz is More. De oorspronkelijke releasedatum was 25 november 2020.

Het boek Een handje vol veerkracht is te koop als Paperback.

Een handje vol veerkracht bestaat uit 192 pagina’s. 

Een handje vol veerkracht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken