1. Nederlandse boeken
  2. Het leven is zo eenzaam niet

Het leven is zo eenzaam niet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het leven is zo eenzaam niet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 168 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038810386. 

Specificaties Het leven is zo eenzaam niet

HoofdauteurLévi Weemoedt
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum29 oktober 2021

Omschrijving van Het leven is zo eenzaam niet

"‘Het leven is zo eenzaam niet’ is een briljante nieuwe toevoeging aan het literaire oeuvre van Lévi Weemoedt. Deze bijzondere bloemlezing, samengesteld door Özcan Akyol ter ere van Weemoedts zeventigste verjaardag, is een waar meesterwerk dat de lezer zal betoveren. Na het immense succes van 'Van Pessimisme kun je leren!' (2018), waarvan meer dan 100.000 exemplaren werden verkocht, is deze nieuwe bundel een welkome verrassing voor alle liefhebbers van Weemoedts melancholische poëzie. In dit boek vinden we een verzameling van Weemoedts meest ontroerende en treffende gedichten, die de diepste emoties en gedachten van de menselijke ervaring verkennen. Met zijn unieke vermogen om de lezers te raken en hen mee te nemen in zijn wereld van melancholie en humor, weet Weemoedt als geen ander de schoonheid van het leven te vangen. Elk gedicht is doordrenkt van de intense eenzaamheid die Weemoedt zelf heeft ervaren, maar tegelijkertijd biedt het een troostende boodschap dat het leven, zelfs in zijn eenzaamheid, toch de moeite waard is. Met 'Het leven is zo eenzaam niet' wordt de lezer meegenomen op een emotionele reis vol introspectie en herkenning. Elk gedicht is een pareltje op zichzelf, waarin Weemoedt zijn ziel blootlegt en de lezer raakt tot in het diepste van zijn wezen. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan de genialiteit van Lé.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het leven is zo eenzaam niet

Het boek Het leven is zo eenzaam niet is geschreven door Lévi Weemoedt. De oorspronkelijke releasedatum was 29 oktober 2021.

Het boek Het leven is zo eenzaam niet is te koop als Hardcover.

Het leven is zo eenzaam niet bestaat uit 168 pagina’s. 

Het leven is zo eenzaam niet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken