1. Nederlandse boeken
  2. Ik heb ’t geluk geroken

Ik heb 't geluk geroken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik heb 't geluk geroken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789401478670. 

Specificaties Ik heb 't geluk geroken

HoofdauteurToon Hermans
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 oktober 2021

Omschrijving van Ik heb 't geluk geroken

NO DESCRIPTION

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik heb 't geluk geroken

Het boek Ik heb 't geluk geroken is geschreven door Toon Hermans. De oorspronkelijke releasedatum was 11 oktober 2021.

Het boek Ik heb 't geluk geroken is te koop als Hardcover.

Ik heb 't geluk geroken bestaat uit 96 pagina’s. 

Ik heb 't geluk geroken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken