1. Nederlandse boeken
  2. Vandaag vrij, altijd vrij

Vandaag vrij, altijd vrij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vandaag vrij, altijd vrij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025474737. 

Specificaties Vandaag vrij, altijd vrij

HoofdauteurAnton de Kom
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 juni 2023

Omschrijving van Vandaag vrij, altijd vrij

"Vandaag vrij, altijd vrij" is een betoverende bundel gedichten van de veelgeprezen schrijver Anton de Kom. Deze poëtische meesterwerken zijn een vorm van activisme op zichzelf, waarin De Kom bewijst dat zijn talent veel verder reikt dan alleen zijn bekende werk "Wij slaven van Suriname". Tijdens de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog heeft De Kom deze gedichten geschreven, waarin hij op krachtige wijze het slavernijverleden verweeft met zijn persoonlijke poëzie. Deze gedichten zijn een strijdbare oproep voor vrijheid en rechtvaardigheid, doordrenkt met prachtige natuurbeschrijvingen die getuigen van De Koms ongebroken liefde voor Suriname. Met een voorwoord van de talentvolle Babs Gons en een verantwoording door Bertram Mourits, biedt "Vandaag vrij, altijd vrij" een unieke kijk op de kracht van poëzie als middel voor verandering en emancipatie. Laat je inspireren door de harmonie van woorden, de diepgang van emoties en de onmiskenbare boodschap van hoop die deze gedichten met zich meedragen. Ontdek de kracht van Anton de Koms poëzie en laat je betoveren door zijn woorden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vandaag vrij, altijd vrij

Het boek Vandaag vrij, altijd vrij is geschreven door Anton de Kom. De oorspronkelijke releasedatum was 16 juni 2023.

Het boek Vandaag vrij, altijd vrij is te koop als Hardcover.

Vandaag vrij, altijd vrij bestaat uit 64 pagina’s. 

Vandaag vrij, altijd vrij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken