1. Engelse boeken
  2. A Map of Absence

A Map of Absence

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Map of Absence is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780863569906. 

Specificaties A Map of Absence

HoofdauteurAlshaer, Atef
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 mei 2019

Omschrijving van A Map of Absence

Deze unieke collectie brengt de mooiste poëzie en proza over de Nakba bij elkaar, geschreven door Palestijnse schrijvers gedurende de afgelopen zeventig jaar. Met de naam "Een Kaart van Afwezigheid" nodigt dit prachtige werk je uit om de diepte van de Palestijnse ervaring te ontdekken en te begrijpen. Het is een eerbetoon aan de veerkracht en de stemmen van degenen die de Nakba hebben doorstaan. Deze verzameling bevat een rijke diversiteit aan literaire stukken die je meenemen op een emotionele reis. Elk gedicht en elk verhaal onthult de diepgaande impact van de Nakba op individuen, families en gemeenschappen. Het belicht niet alleen het verlies en de pijn, maar ook de veerkracht, de hoop en de vastberadenheid die uit de as van tragedie opbloeien. In "Een Kaart van Afwezigheid" worden nieuwe perspectieven geboden, die vaak ongehoord blijven in het mainstream narratief. Deze collectie geeft een stem aan degenen die de Nakba hebben meegemaakt en biedt een platform om hun verhalen en emoties te delen. Verwacht een ontroerende en diepgaande leeservaring die je horizon zal verruimen en je bewustzijn zal vergroten over een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in de moderne geschiedenis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Map of Absence

Het boek A Map of Absence is geschreven door Alshaer, Atef. De oorspronkelijke releasedatum was 13 mei 2019.

Het boek A Map of Absence is te koop als Paperback.

A Map of Absence bestaat uit 320 pagina’s. 

A Map of Absence is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken