1. Engelse boeken
  2. A Muslim Woman’s Diary

A Muslim Woman's Diary

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Muslim Woman's Diary is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9788797278406. 

Specificaties A Muslim Woman's Diary

HoofdauteurSumaya Amiri
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 april 2021

Omschrijving van A Muslim Woman's Diary

Een Muslima's Dagboek is een verzameling gedachten, herinneringen en adviezen in de vorm van quotes van een Muslima aan al haar zusters over de hele wereld. Het boek is verdeeld in vier fundamentele thema's - haya, nafs, sabr en gehoorzaamheid. Het doel van dit werk is om je te helpen bij het omgaan met zowel grote als kleine problemen in je leven, en je te begeleiden om je mindset te veranderen naar een positief perspectief wanneer je geconfronteerd wordt met tegenslagen. Onderweg zul je ook een algeheel begrip krijgen van de Islamitische principes over hoe je jouw waarde als Muslima in een Westerse samenleving kunt begrijpen, hoe je om kunt gaan met je eigen verlangens, hoe je geduld kunt hebben in tijden van moeilijkheden en uiteindelijk hoe je gehoorzaam kunt zijn aan jouw Heer en ouders. Met de wil van Allah zal dit boek je helpen de betekenis van jouw leven te heroverwegen en je helpen het licht te zien in de duisternis. Dit prachtige dagboek is niet alleen een inspirerende leidraad voor Muslima's, maar ook een bron van empowerment en bemoediging. Het bevat persoonlijke verhalen en ervaringen van de auteur, die haar eigen reis als Muslima in een Westerse samenleving deelt. Door het lezen van dit dagboek zul je niet alleen praktische tips en adviezen ontvangen, maar ook een gevoel van verbondenheid en steun van andere Muslima's over de hele wereld ervaren. Daarnaast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Muslim Woman's Diary

Het boek A Muslim Woman's Diary is geschreven door Sumaya Amiri. De oorspronkelijke releasedatum was 15 april 2021.

Het boek A Muslim Woman's Diary is te koop als Paperback.

A Muslim Woman's Diary bestaat uit 208 pagina’s. 

A Muslim Woman's Diary is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken