1. Engelse boeken
  2. A Poem for Every Day of the Year

A Poem for Every Day of the Year

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Poem for Every Day of the Year is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 576 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781509860548. 

Specificaties A Poem for Every Day of the Year

HoofdauteurAllie Esiri
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 september 2017

Omschrijving van A Poem for Every Day of the Year

"Een Gedicht Voor Elke Dag Van Het Jaar is een prachtige verzameling van 366 gedichten samengesteld door Allie Esiri, één voor elke dag van het jaar. De gedichten weerspiegelen de veranderende seizoenen en zijn gekoppeld aan belangrijke data - grappig voor 1 april, feestelijk voor Kerstmis - deze gedichten zijn doordacht, inspirerend, nederig makend, informatief, stil, luid, klein, episch, vredig, energiek, vrolijk, motiverend en krachtig! Perfect om hardop voor te lezen en te delen met het hele gezin, barst het uit zijn voegen van bekende favorieten en spannende nieuwe ontdekkingen. T. S. Eliot, John Betjeman, Lewis Carroll, William Shakespeare en Christina Rossetti zitten zij aan zij met Seamus Heaney, Ted Hughes, Carol Ann Duffy en Kate Tempest. Dit zielsverrijkende boek is het perfecte cadeau dat het hele jaar meegaat, met een vleugje magie om elke dag te lezen." "Dit boek is niet zomaar een verzameling gedichten, het is een dagelijkse metgezel die je meeneemt op een reis door woorden en emoties. Of het nu een regenachtige herfstdag is of een stralende zomerochtend, er is altijd een gedicht dat perfect past bij de sfeer van de dag. Van klassieke dichters tot moderne woordkunstenaars, elke pagina biedt een nieuwe verrassing en een kans om jezelf te verliezen in de betoverende wereld van poëzie. De gedichten zijn zorgvuldig g.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Poem for Every Day of the Year

Het boek A Poem for Every Day of the Year is geschreven door Allie Esiri. De oorspronkelijke releasedatum was 07 september 2017.

Het boek A Poem for Every Day of the Year is te koop als Hardcover.

A Poem for Every Day of the Year bestaat uit 576 pagina’s. 

A Poem for Every Day of the Year is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken